O intamplare simpla, din viata

Astazi, profitand de faptul ca vacanta este ca si instalata, am mers in sala de sport a Liceului Liviu Rebreanu din Targu Mures ca sa incurajam junioarele IV ale clubului United Galati. Asa am reusit sa fim partasi la o victorie dramatica, dar foarte meritata, iar apoi sa facem o fotografie de grup cu cele pe care speram sa le sustinem chiar si in finala competitiei.

Dupa joc, am stat la micile discutii ale parintilor, am barfit o parte dintre personalitatile orasului Galati, ne-am intors la sansele echipei United, am suduit autoritati locale, tot din Galati, am cautat cunostinte comune.

La despartire, unul dintre parintii din galerie mi-a multumit “pentru ca l-am ajutat”. Consternat, l-am intrebat despre ce anume vorbeste pentru ca imi starnise o curiozitate neobisnuita, tocmai pentru ca fusese evident ca exista un motiv foarte concret. Asa ca am insistat.

 

In urma cu treisprezece ani, tatal meu m-a rugat sa procur “ceva” anume pentru copilul unui coleg de munca, deoarece acel “ceva” nu putea fi procurat foarte usor. Profitand de pozitia pe care o aveam la acel moment, am reusit sa ajut, si, sincer, apoi am uitat.

Astazi, parintele mi-a spus cu fata plina de zambet ca fiica lui a reusit sa depaseasca problema de sanatate pe care o avea si ca acum joaca handbal datorita acelui “ceva”.

Simpla intamplare, din viata mea! Acestui parinte vreau sa ii multumesc pentru bucuria pe care a reusit sa mi-o faca.

United-Galati-Campionatul-National-juniori-IV-Targu-Mures-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *